Betonsøm jem og fix

NKT stålsøm 2,0 x 30 mm – 20 stk. – Jem & Fix

NKT stålsøm 2,0 x 30 mm – 20 stk. | jem & fix

Med messinghoved og i hærdet stål. Sømmene er til indendørs brug. De måler 2,0 x 30 mm, og der er 20 stk. Køb dem hos jem & fix.

NKT stålsøm bruges til beton, mørtel og hårde træsorter. Med messinghoved og i hærdet stål. Sømmene er til indendørs brug. De måler 2,0 x 30 mm, og der er 20 stk. Køb dem hos jem & fix.

NKT stålsøm sortiment 100 stk. – Jem & Fix

NKT stålsøm sortiment 100 stk. | jem & fix

NKT hærdede stålsøm bruges til fastgørelse i beton, mørtel og hårde træsorter. De er blånet og runde. Til indendørs brug. Sortiment med 100 stk.

NKT hærdede stålsøm bruges til fastgørelse i beton, mørtel og hårde træsorter. De er blånet og runde. Til indendørs brug. Sortiment med 100 stk. Køb dem hos jem & fix.

NKT stålsøm 2,0 x 40 mm – 30 stk. – Jem & Fix

NKT stålsøm 2,0 x 40 mm – 30 stk. | jem & fix

NKT hærdede stålsøm bruges til fastgørelse i beton, mørtel og hårde træsorter · De er blånet, runde og med linsehoved · Til indendørs brug · Sømmene måler 2,0 x 40 …

NKT hærdede stålsøm bruges til fastgørelse i beton, mørtel og hårde træsorter. De er blånet og runde. Til indendørs brug. Måler 2,0 x 40 mm, og der er 30 stk. Køb dem hos jem & fix.

Søm, Dykkere og Stålhager – fast lav pris – Jem & Fix

Søm, Dykkere og Stålhager – fast lav pris | jem & fix

Vi har søm til alle formål og ikke mindst lave priser, fx beslagsøm, dykkere, polstersøm, stålsøm, papsøm samt store søm. Altid billige priser.

NKT stålhager 3,0 x 30 mm – 15 stk. – Jem & Fix

NKT stålhager 3,0 x 30 mm – 15 stk. | jem & fix

NKT stålhager til fastgørelse og ophængning i beton, letbeton og træ. Til indendørs brug og i hærdet stål. Måler 3,0 x 30 mm. Der er 15 stk. i en pakke.

NKT stålhager til fastgørelse og ophængning i beton, letbeton og træ. Til indendørs brug og i hærdet stål. Måler 3,0 x 30 mm. Der er 15 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

Betonkroge – mix 15 stk. – hvid – Jem & Fix

Betonkroge – mix 15 stk. – hvid | jem & fix

Hovedet passer perfekt i et beslag. Sømmet måler 4,0 x 50 mm, og det er til indendørs brug. Indeholder 250 stk. Køb det hos jem & fix.

Mix af forskellige størrelser betonkroge til ophæng af spejle, billeder eller lignende. Kan også bruges på almindelige vægge. Indeholder 15 stk. i hvid. Køb betonkroge hos jem & fix.

Betonkroge str. L – hvid – Jem & Fix

Betonkroge str. L – hvid | jem & fix

Lad betonsøm gøre det hårde arbejde. Skal du i gang med at sømme i stærke og hårde materialer som fx beton, mursten og teglsten, kommer du ikke uden om …

Betonkroge til at hænge billeder, spejle eller andet op på betonvægge. Kan bruges i alle typer af vægge, men særligt lavet til betonvægge. 4 stk. og 40 mm lange. Køb kroge og ophæng hos jem & fix.

Beslagsøm CNA 4,0 x 50 mm – 250 stk. – Jem & Fix

Beslagsøm CNA 4,0 x 50 mm – 250 stk. | jem & fix

Elforzinkede betonsøm med riflet stamme Det kan være svært og hårdt at hænge noget op på en betonvæg, men med det rigtige grej kan det blive en hel del …

CNA beslagsøm er specielt udviklet til montering af beslag på træ. Hovedet passer perfekt i et beslag. Sømmet måler 4,0 x 50 mm, og det er til indendørs brug. Indeholder 250 stk. Køb det hos jem & fix.

Betonsøm – Se det store udvalg af betonsøm hos Carl Ras

Kram, Betonsøm, riflet elforzinket stål, 2,7×40 mm – – Silvan

Kram, Betonsøm, riflet elforzinket stål, 2,7×40 mm – Køb Søm & dykkere online | SILVAN

Elforzinkede betonsøm med riflet stamme Det kan være svært og hårdt at hænge noget op på en betonvæg, men med det rigtige grej kan det blive en hel del nemmere. Dette riflede betonsøm fra Kram er perfekte til betonvægge. De kan bruges til meget, men er særligt gode til ophængning af bi… Køb nu for kun 41,95

Keywords: betonsøm jem og fix, søm til betonvæg jem og fix