Sekundlim jem og fix

Sekundlim 30 ml – Jem & Fix

Sekundlim 30 ml | jem & fix

Sekundlim i klemmeflaske til præcisionspåføring. 37,50 /stk. 7.500,00/kg. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik. Se mere Mere · Loctite Super Glue Power Flex …

Sekundlim til limning af mindre emner med den medfølgende applikator. Til fx metal, gummi og træ. Hurtigthærdende og indeholder 30 ml.

Billig superlim til små og store opgaver – Jem & Fix

Billig superlim til små og store opgaver | jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af superlim i høj kvalitet. Gode lave priser på lim fra bl.a. Loctite og Pattex No More Nails

Loctite Super Glue Perfect Pen sekundlim – Jem & Fix

Loctite Super Glue Perfect Pen sekundlim | jem & fix

Loctite Super Glue Perfect Pen er en hurtigttørrende sekundlim med applikator, så den er nem at påføre. Kan bruges på næsten alle materialer.

Loctite Super Glue Control – Jem & Fix

Loctite Super Glue Control | jem & fix

Loctite Super Glue Control er en sekundlim, som kan bruges til mange materialer. Den er med klemmeflaske, som gør det nemt at påføre limen præcist.

Loctite Super Glue Power Flex Control – Jem & Fix

Loctite Super Glue Power Flex Control | jem & fix

Loctite Super Glue Power Flex Control er tilført gummi, som gør limen til gel, der er meget fleksibel. Den er velegnet til porøse og lodrette overflader.

Loctite Super Glue Precision Max – Jem & Fix

Loctite Super Glue Precision Max | jem & fix

Loctite Super Glue Precision Max er med ekstra lang spids for præcis påføring af limen. Hurtigttørrende og kan anvendes til mange overflader. Indeholder 10 gram.

Loctite 60 Seconds Universallim – Jem & Fix

Loctite 60 Seconds Universallim | jem & fix

Loctite 60 Seconds Universallim tørrer på 60 sekunder og giver mulighed for at rette limningen. Bliver stærk, når den er tør og kan bruges på mange overflader.

Loctite Super Glue – Jem & Fix

Loctite Super Glue | jem & fix

Loctite Super Glue universallim til brug på mange forskellige overflader og til mange opgaver. Den tørrer gennemsigtigt op og indeholder 3 gram.

Loctite Power Epoxy Universal – Jem & Fix

Loctite Power Epoxy Universal | jem & fix

Loctite Power Epoxy Universal er en stærk epoxylim til mange forskellige overflader. Nem at dosere og anvende. Indeholder 25 ml.

Keywords: sekundlim jem og fix