Tagstensklæber jem og fix

Pattex tag- & reparationsmasse 300 ml – Jem & Fix

Pattex tag- & reparationsmasse 300 ml | jem & fix

Den hæfter godt på de fleste materialer. 100% vandtæt, UV- og vejrbestandig og kan bruges inde og ude. Indeholder 300 ml. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Pattex tag- & reparationsmasse bruges til at udfylde huller og sprækker ved tagbaner, tagsten, tagrender og murpartier. Den hæfter godt på de fleste materialer. 100% vandtæt, UV- og vejrbestandig og kan bruges inde og ude. Indeholder 300 ml. Køb spartelmasse hos jem & fix.

TagSealer 300 ml – Phønix Tag Materialer – Jem & Fix

TagSealer 300 ml – Phønix Tag Materialer | jem & fix

Hos jem & fix har vi et stort udvalg af tagsten og tilbehør til taget fra mærket Benders. Få et klassisk og holdbart betontag med Benders tagsten til lave …

Phønix Tag Materialer har lavet denne TagSealer, der bruges som tagfugemasse til fugeopgaver på taget. Den kan også bruges som brandsikring efter bagstop-fuge metoden. Indeholder 300 ml. Køb fugemasse hos jem & fix.

Pattex tag- & reparationsmasse 750 ml – Jem & Fix

Pattex tag- & reparationsmasse 750 ml | jem & fix

Leder du efter materialer til nyt tag? På denne side kan du finde tagpap, tagasfalt og murpap, så du hurtigt kan komme i gang med at lægge dit nye tag.

Pattex tag- & reparationsmasse bruges til at udfylde huller og sprækker ved tagbaner, tagsten, tagrender og murpartier. Den hæfter godt på de fleste materialer. 100% vandtæt, UV- og vejrbestandig og kan bruges inde og ude. Indeholder 750 ml. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Tagsten i sort eller teglrød – køb online her – Jem & Fix

Tagsten i sort eller teglrød – køb online her | jem & fix

Et nyt tag behøver ikke koste en formue. Køb dine nye tagplader, tagpap og tagrender hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

Benders tagsten er overfladebehandlet to gange, og holder sig derfor pæn i mange år. Fås i sort eller teglrød i jem & fix

Tagpap, tagfugemasse, bygningsasfalt til lavpris – Jem & Fix

Tagpap, tagfugemasse, bygningsasfalt til lavpris | jem & fix

Her finder du et bredt sortiment af lim til både større og mindre projekter, fx trælim til møbler, montagelim og kontaktlim. Se vores store sortiment.

Gør det selv og læg et tag i tagpap. Det er nemt og også at vedligeholde og evt. reparere. Tagasfalt, skifersten, aluprofil og sternkapsel finder du også her til lave priser.

Alt til dit tag – tagplader, tagpap, tagrender – Jem & Fix

Alt til dit tag – tagplader, tagpap, tagrender | jem & fix

Et nyt tag behøver ikke koste en formue. Køb dine nye tagplader, tagpap og tagrender hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

Montagelim til uden- og indendørs brug – Jem & Fix

Montagelim til uden- og indendørs brug | jem & fix

Slip for besværet med søm og skruer: montagelim kan i mange tilfælde helt erstatte brugen af værktøj. Se mere i jem & fix

Phønix klæbeasfalt 310 ml – Jem & Fix

Phønix klæbeasfalt 310 ml | jem & fix

Phønix klæbeasfalt 310 ml bruges til fastklæbning og reparation af tagpaptage. Klæbeasfalt bruges også til fugning ved ovenlys. hætter, tagnedløb m.m. Køb online eller i en jem & fix.

Lim | Stort Udvalg og Gode Priser i jem & fix

Her finder du et bredt sortiment af lim til både større og mindre projekter, fx trælim til møbler, montagelim og kontaktlim. Se vores store sortiment.

Davidsen tagstensklæber tube rød 290 ml

Davidsen tagstensklæber rød 290 ml tube til limning af tegl- og betontagsten ved f.eks skotrender – Køb online til Stærk pris

Keywords: tagstensklæber jem og fix